Lakossági rezsikalkulátor

Az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók miatt egész Európában drasztikusan emelkednek az energiaárak. Európában egyedül a magyar kormány védi erős árkorlátozással a családokat az elszabaduló energiaáraktól. A rezsicsökkentett ár ezután is minden magyar családnak biztosított az átlagfogyasztás szintjéig.

Tudni szeretné milyen változásokkal kalkulálhat rezsi költségeiben 2022 augusztus 1-től? Számolja ki Ön is könnyedén a kalkulátorunkkal a 2022. augusztus 1-től 2022. december 31-ig tartó időszakra érvényes árakkal a rezsijét! Az adatok tájékoztató jellegűek és kizárólag a lakossági fogyasztásra vonatkoznak!

background-image

Szeretné megtudni áramfogyasztása 2022. augusztus 1-jétől érvényes árak alapján becsült éves költségét? A lenti kalkulátor segítségével könnyedén kiszámíthatja a tájékoztató jellegű adatokat, amely a 2022. augusztus 1-től 2022. december 31-ig tartó időszakra érvényes árakkal számol.

Az árak a fenti időszakot követően változhatnak.

A következő árszabásokra nem lehetséges árakat kalkulálni: H árszabás (ennek ára a fűtési időszakban nem változik), B GEO árszabás (ennek sem változik az egységára), A2 árszabás. A kalkuláció jelenleg nem működik nem lakossági fogyasztásra vonatkozóan

kWh/év
kWh/év